Over ons

Fop de Groot RT
Makelaar
: Fop de Groot RT

SCVM-registratie   : 02R477SCVM
Register Taxateur  : RT685271915 (http://www.nrtv.nl/)

E-mailadres

Fop de Groot MFP FFP RT (jr.)
Makelaar
: Fop de Groot MFP FFP RT (jr.)

SCVM-registratie   : 02V325SCVM
Register Taxateur  : RT793122161 (http://www.nrtv.nl/

E-mailadres

De Groot Financieel Adviseurs en Makelaars O.Z. is een volledig onafhankelijk en professioneel advieskantoor met gecertificeerd makelaars. Door onze brede expertise en kennis van zaken kunnen wij u als geen ander helpen bij de aan- en verkoop, taxaties van woningen en al uw andere financiële vragen. Vanaf nu heeft u nog maar één vertrouwde adviseur nodig.

Professioneel Makelaarskantoor
De Groot Makelaars O.Z. is een professioneel makelaarskantoor met twee gecertificeerde makelaars en wij zijn aangesloten bij de branchevereniging VBO Makelaars. Met meer dan 40 jaar ervaring weet u dat u bij ons goed zit en wij al ruim 40 jaar onze klanten naar tevredenheid adviseren.

Onze achtergrond
Wij hebben een grote hoeveelheid deskundigheid in huis en een rijke historie waarin wij veel ervaring in de Makelaardij en financiële dienstverlening hebben opgedaan. Fop de Groot is sinds 1968 zelfstandig werkzaam. Fop de Groot jr is naast gecertificeerd makelaar ook Erkend Hypotheekadviseur en Register Master in Financial Planning. Wat echter nog belangrijker is, is dat wij ons in uw situatie verplaatsen om daar een goed advies op te baseren. Het belangrijkste voor ons is u jarenlang als klant te mogen adviseren en niet om op korte termijn snel producten en diensten aan u te adviseren.

Aangesloten bij
Om u ook nog de zekerheid te geven dat wij u van een goed en betrouwbaar advies kunnen voorzien zijn wij voor de makelaarsactiviteiten bij de Vereniging Bemiddeling Onroerend Goed en zijn wij tevens gecertificeerd Makelaar op basis van onze inschrijving in het Stichting Certificering VBO Makelaars en voor onze verzekeringsactiviteiten aangesloten bij de Brancheorganisatie Adfiz. Voor onze hypotheekadvisering is Fop de Groot Erkend Hypotheekadviseur. In 2002 heeft hij verder nog de titel Master of Financial Planing behaald. In het geval dat u toch een klacht zou hebben zijn wij aangesloten bij VBO Makelaar en bij het onafhankelijke Klachteninstituut Financiële Dienstverlening.

Uw persoonlijke makelaar
Persoonlijk contact is voor ons van groot belang en gezien de beperkte omvang van ons team weet u exact wie uw makelaar is. Wij werken sinds 2001 vanuit ons nieuwe kantoorpand aan de Scheepmakershaven 20 in Oud-Beijerland. Komt u gerust eens langs om ons kantoor te bezoeken en persoonlijk met ons kennis te maken.